Loading...

SKLOPITE SVOJU SLAGALICU!

Znamo da je izbor težak, ali kako biste kreirali najbolje iskustvo za sebe, potrebno je da izaberete 1 od 3 radionice iz svakog bloka (ukupno 3 radionice tokom konferencije).


Agendu možete pogledati OVDE

* Zadržavamo pravo da prilagodimo agendu ukoliko dođe do promena.

Keynote speaker #1


Rezilijentno liderstvo kroz razvoj snažnih timova

Merlin Atkinson će deliti svoje perspektive o rezilijentnom korporativnom liderstvu, oslanjajući se na svoje višedecenijsko iskustvo u koučingu i razvijanju lidera. Fokusiraće se na važnost razvijanja snažnih timova, podsticanje saradnje i prihvatanje promena, ključnih elemenata u dinamičnim poslovnim okruženjima. Tokom izlaganja, Merlin će pružiti saznanja o strategijskom razvoju snažnih timova i njihovoj presudnoj ulozi u postizanju dugoročnog uspeha.

Marilyn Atkinson
Osnivač i predsednik Erickson Coaching International-a

Radionice – Prvi blok


Procena na putu do uspeha: Kreiranje pobedničkog tima 

Radionica koja istražuje kako stvoriti pobednički tim koristeći visoko validne prognoze uspeha. Dublje ćemo istražiti kako ponašanje i preferencije utiču na interakcije između članova tima i na kraju vođenje uspeha. Obuhvatićemo savete i smernice o tome kako pružiti vredan koučing na grupnom nivou kako biste poboljšali ujednačenost tima i ukupne performanse.

Nikki Holland,
Globalni direktor za rast partnera u kompaniji Saville Assessment

Harmonija u(ti)/we(mi) koučinga: individualni vs. timski

Cilj ove radionice je da vam pruži duboko razumevanje koncepta u/we koučinga i omogući vam  da razmotrite kako ovaj pristup može biti ključan za vaš lični ili timski razvoj. Pričaćemo o razlikama između individualnog i timskog coachinga I kako da postignete harmoniju između svojih ličnih ciljeva i ciljeva vašeg tima. Praktične veštine i tehnike za primenu ovih koncepta, kao i planiranje akcija za primenu naučenog u vašem ličnom ili profesionalnom okruženju su neke od veština koje ćete biti u prilici da razvijete na ovoj radionici.

Andrija Gerić,
Kouč i HR stručnjak u kompaniji Typhoon HIL Inc.

 Prodaja koučing usluga u 2024. godini

Istražite pristup u prodaji usredsređen na klijenta u prodaji usluga koučinga u današnjem dinamičnom okruženju. Zaronite duboko u potrebe i aspiracije klijenta za 2024. godinu, kreirajte putovanje prilagođeno svakom klijentu i iskoristite tehnologiju kako biste kreirali upečatljive veze. Fokus radionice biće prikupljanje povratnih informacija i stalno prilagođavanje potrebama klijenata, nudeći korisne savete za ICF trenere koji žele da služe, a ne samo da prodaju. Pridružite nam se da bismo razvili svoj pristup i istinski rezonirali sa potencijalnim klijentima.

Mario Krivokapić,
Izvršni kouč i privremeni CRO u kompaniji Growthnetix

Keynote speaker #2


PCM – najbolji alat za postizanje usklađenosti u timu

Mickaël će predstaviti različite načine korišćenja PCM-a za organizaciju team building-a. Process Communication Model je vrhunski alat za podizanje svesti jedni na druge. Moć PCM profila da bolje upoznamo sebe, bolje razumemo druge, izgradimo poverenje, upravljamo interakcijama među članovima tima i imamo jasnu viziju o tome kako nevolja funkcioniše kako bismo mogli da identifikujemo tanke signale kada dođe do miskomunikacije. Kao diplomirani glumac, vokalni trener i sa 19 godina iskustva u glumi, Mickaël integriše humor i emocionalni izraz u svojim radionicama.

Mickael Dufourneaud,
Master trener PCM-a

Radionice – Drugi blok


Koje psihološke igre postoje u vašem timu?

Psihološke igre predstavljaju disfunkcionalne obrasce razmišljanja, osećanja i ponašanja koje neprestano ponavljamo u našim interakcijama kako bismo potvrdili iracionalna uverenja o sebi ili svetu. Iako su ove igre neprijatne, ne vode do rešenja i ostavljaju nas sa lošim osećajem, često se upuštamo u njih. Kao i u svakoj igri, psihološke igre se odigravaju na određenom terenu. Postoje mnogi takvi tereni za psihološke igre, a često se manifestuju u poslovnom okruženju i timskom radu. Na ovoj radionici ćete naučiti o uobičajenim psihološkim igrama i strategijama za njihovo prevazilaženje u okviru vaših timova.

Uroš Mitić,
Psiholog, psihoterapeut, HR konsultant u kompaniji Balance Consulting

Autentično liderstvo i timski duh

Na ovoj radionici ćemo istražiti kako autentični lideri unapređuju timski duh. Uronićemo u principe autentičnog liderstva i kako oni doprinose razvoju timova visokih performansi sa jakim osećajem svrhe.

Mia Popić,
Kouč, psiholog i CEO centra Sinergija

Alat za uspešno „žongliranje“ sa 8 loptica u timskom koučingu

Ako se bavite se podizanjem efektivnosti tima… ako hoćete timu da pomognete da dugoročno reši određeni izazov u poslu i funkcionisanju… Ako želite da budete strukturirani i efikasni u sagledavanju šta tim treba da unapredi…  – da li bi vam koristilo da dobijete alat, sa sve pitanjima, koji će vas voditi korak po korak u timskom koučingu ovog tipa? Uz pomoć ove radionice, povezaćete ključne faktore za uspeh tima: jasnoću misije i strateškog plana, značaj komunikacije, kako u smislu otvoreng dijaloga, tako i u smislu sastanaka i prostora da se komunicira, zatim, kulturu poverenja, naviku zajedničkog presecanja odluke i obavezivanja, kao i odgovorno sprovođenje dogovorenog plana, i na kraju, međusobno podržavanje i vršenje pozitivnog uticaja.

Marija Pavić,
 CEO kompanije H.art, psiholog, ICF PCC

CEO PANEL


Stanka Pejanović

Vice President of Hisense International Co.

Ricardo Marques

CEO at Galenika A.D.

Kai Dieckmann

General Manager at Regent Porto Montenegro

Diana Gligorijević

Co-founder at TeleGroup Ltd

Moderator

Radionice – Trеći blok


Putovanje kroz Oxygen Experience

Pridružite se Grantu i Risu na moćnoj radionici koja kombinuje transformativne elemente tehnika disanja, zvučnih pejzaža i koučinga. Istražite sinergiju između ovih praksi, oslobodite se ograničenja, iskoristite svoj unutrašnji potencijal i kreirate novu priču za svoj život. Nakon ove radionice osećaćete se inspirisanim, osnaženim i spremnim da prihvatite pozitivne promene.

Grant Samson,
Instruktor tehnika disanja

Reece Strathearn,
Instruktor tehnika disanja

Biznis teatar – Poetika tela, naša kreativnost i naša povezanost

Istraživanje moći „mi“ (WE), naše povezanosti, kroz tehnike Biznis teatra. Dotaći ćemo pozorišnu magiju i istražiti kako nam scena pokazuje šta treba da otkrijemo o biznisu i životu, a ne suprotno – nikada ne koristimo pozorište da pokažemo ili kažemo nešto što već znamo, već da postavljamo pitanja i otkrivamo slojeve stvarnosti kojima nije moguće pristupiti nekom drugom metodologijom. Istražićemo poetiku tela i kroz igru, humor i uzbudljive metode energetskog teatra videti kako naša tela razgovaraju i koliko je to blisko povezano sa našim nivoom energije, strasti, kvalitetom veze sa drugim ljudima i timskom kreativnošću. Na sceni ćemo testirati fenomen „ complicité “, organske veze između tela u istom prostoru i videti šta to govori o pripadnosti i solidarnosti. Bićemo uključeni u proces kolektivne kreacije, iskustvo o kome se ne reflektuje, ali ostaje u nama i može nas transformisati i pomeriti na razne nelinearne načine.

Marija Farmer,

Biznis konsultantkinja, pozorišna rediteljka i autorka brenda Biznis teatar

Hajde da radimo zajedno – Bolji uslovi za LGBTQI+ zajednicu

Kroz interaktivne prezentacije, metodološke igre i dijalog, učesnici stiču (ili unapređuju već postojeće) znanje o pojmu ljudskih prava, pola, roda, seksualne orijentacije, rodnih normi, predrasuda, stereotipa, diskriminacije, različitih vrsta nasilja, kao i načina za prepoznavanje i sprečavanje nasilja. Takođe se određuje terminologija koja se koristi u radu sa osetljivim grupama, kako bi se izbeglo korišćenje uvredljivih reči i izraza.

Vojkan Arsić,
CEO kompanije Centar E8

Keynote speaker #3


Uspeh kroz snagu jedinstva

Kao suosnivač kompanije Salveo, sada razumem da, poput ‘moralnog arhitekte’, stvaram okruženje gde živim u harmoniji sa svojom unutarnjom istinom. Time postajem svetionik drugima u organizaciji, inspirišući ih da oslobode svoje najbolje sebe. Danas sa sigurnošću mogu reći da u našoj kompaniji živimo Ljubav. Razumem da ovu reč i njen značaj mogu biti značajno iskrivljeni, ali Ljubav, kroz poštovanje, cenu i duboko razumevanje ljudskih bića, jeste plodno tlo i osnovna vrednost za nas. Ovo je priča o tome kako u našoj kompaniji zajedno ostvarujemo velike snove i stvaramo zajedničke priče o uspehu.

Mirna Radošević,
CRO kompanije Salveo CEE

Karte


180€

Cena za rane prijave


do 29.12.

230€

Snižena cena


do 25.2.

280€

Puna cena


do 27.3.

Karte možete kupiti i kod naših edukativnih partnera: Sinergija, H.art Development Center i Balance Consulting.