Loading...

SKLOPITE SVOJU SLAGALICU!

Znamo da je izbor težak, ali kako biste kreirali najbolje iskustvo za sebe, potrebno je da izaberete 1 od 3 radionice iz svakog bloka (ukupno 3 radionice tokom konferencije).


Agendu možete pogledati OVDE

* Zadržavamo pravo da prilagodimo agendu ukoliko dođe do promena.

Keynote speaker #1


Rezilijentno liderstvo kroz razvoj snažnih timova

Merlin Atkinson će deliti svoje perspektive o rezilijentnom korporativnom liderstvu, oslanjajući se na svoje višedecenijsko iskustvo u koučingu i razvijanju lidera. Fokusiraće se na važnost razvijanja snažnih timova, podsticanje saradnje i prihvatanje promena, ključnih elemenata u dinamičnim poslovnim okruženjima. Tokom izlaganja, Merlin će pružiti saznanja o strategijskom razvoju snažnih timova i njihovoj presudnoj ulozi u postizanju dugoročnog uspeha.

Marilyn Atkinson
Osnivač i predsednik Erickson Coaching International-a

Radionice – Prvi blok


Procena na putu do uspeha: Kreiranje pobedničkog tima 

Radionica koja istražuje kako stvoriti pobednički tim koristeći visoko validne prognoze uspeha. Dublje ćemo istražiti kako ponašanje i preferencije utiču na interakcije između članova tima i na kraju vođenje uspeha. Obuhvatićemo savete i smernice o tome kako pružiti vredan koučing na grupnom nivou kako biste poboljšali ujednačenost tima i ukupne performanse.

Nikki Holland,
Globalni direktor za rast partnera u kompaniji Saville Assessment

Harmonija you(ti)/we(mi) koučinga: individualni vs. timski

Cilj ove radionice je da vam pruži duboko razumevanje koncepta u/we koučinga i omogući vam  da razmotrite kako ovaj pristup može biti ključan za vaš lični ili timski razvoj. Pričaćemo o razlikama između individualnog i timskog coachinga I kako da postignete harmoniju između svojih ličnih ciljeva i ciljeva vašeg tima. Praktične veštine i tehnike za primenu ovih koncepta, kao i planiranje akcija za primenu naučenog u vašem ličnom ili profesionalnom okruženju su neke od veština koje ćete biti u prilici da razvijete na ovoj radionici.

Andrija Gerić,
Kouč i HR stručnjak u kompaniji Typhoon HIL Inc.

 Prodaja koučing usluga u 2024. godini

Istražite pristup u prodaji usredsređen na klijenta u prodaji usluga koučinga u današnjem dinamičnom okruženju. Zaronite duboko u potrebe i aspiracije klijenta za 2024. godinu, kreirajte putovanje prilagođeno svakom klijentu i iskoristite tehnologiju kako biste kreirali upečatljive veze. Fokus radionice biće prikupljanje povratnih informacija i stalno prilagođavanje potrebama klijenata, nudeći korisne savete za ICF trenere koji žele da služe, a ne samo da prodaju. Pridružite nam se da bismo razvili svoj pristup i istinski rezonirali sa potencijalnim klijentima.

Mario Krivokapić,
Izvršni kouč i privremeni CRO u kompaniji Growthnetix

Keynote speaker #2


PCM – najbolji alat za postizanje usklađenosti u timu

Mickaël će predstaviti različite načine korišćenja PCM-a za organizaciju team building-a. Process Communication Model je vrhunski alat za podizanje svesti jedni na druge. Moć PCM profila da bolje upoznamo sebe, bolje razumemo druge, izgradimo poverenje, upravljamo interakcijama među članovima tima i imamo jasnu viziju o tome kako nevolja funkcioniše kako bismo mogli da identifikujemo tanke signale kada dođe do miskomunikacije. Kao diplomirani glumac, vokalni trener i sa 19 godina iskustva u glumi, Mickaël integriše humor i emocionalni izraz u svojim radionicama.

Mickael Dufourneaud,
Master trener PCM-a

Radionice – Drugi blok


Koje psihološke igre postoje u vašem timu?

Psihološke igre predstavljaju disfunkcionalne obrasce razmišljanja, osećanja i ponašanja koje neprestano ponavljamo u našim interakcijama kako bismo potvrdili iracionalna uverenja o sebi ili svetu. Iako su ove igre neprijatne, ne vode do rešenja i ostavljaju nas sa lošim osećajem, često se upuštamo u njih. Kao i u svakoj igri, psihološke igre se odigravaju na određenom terenu. Postoje mnogi takvi tereni za psihološke igre, a često se manifestuju u poslovnom okruženju i timskom radu. Na ovoj radionici Uroš će govoriti o psihološkim igrama koje igraju članovi tima međusobno kroz prizmu transakcione analize kao psihoterapijskog pravca kojim se bavi.

Uroš Mitić,
Psiholog, psihoterapeut, HR konsultant u kompaniji Balance Consulting

Autentično liderstvo i timski duh

Na ovoj radionici ćemo istražiti kako autentični lideri unapređuju timski duh. Uronićemo u principe autentičnog liderstva i kako oni doprinose razvoju timova visokih performansi sa jakim osećajem svrhe.

Mia Popić,
Kouč, psiholog i CEO centra Sinergija

Alat za uspešno „žongliranje“ sa 8 loptica u timskom koučingu

Ako se bavite se podizanjem efektivnosti tima… ako hoćete timu da pomognete da dugoročno reši određeni izazov u poslu i funkcionisanju… Ako želite da budete strukturirani i efikasni u sagledavanju šta tim treba da unapredi…  – da li bi vam koristilo da dobijete alat, sa sve pitanjima, koji će vas voditi korak po korak u timskom koučingu ovog tipa? Uz pomoć ove radionice, povezaćete ključne faktore za uspeh tima: jasnoću misije i strateškog plana, značaj komunikacije, kako u smislu otvoreng dijaloga, tako i u smislu sastanaka i prostora da se komunicira, zatim, kulturu poverenja, naviku zajedničkog presecanja odluke i obavezivanja, kao i odgovorno sprovođenje dogovorenog plana, i na kraju, međusobno podržavanje i vršenje pozitivnog uticaja.

Marija Pavić,
 CEO kompanije H.art, psiholog, ICF PCC

CEO PANEL


Stanka Pejanović

Vice President of Hisense International Co.

Ricardo Marques

CEO at Galenika A.D.

Saša Popović

Co-founder and CEO
at Vega IT

Diana Gligorijević

Co-founder at TeleGroup Ltd

Moderator

Radionice – Trеći blok


Putovanje kroz Oxygen Experience

Pridružite se Grantu i Risu na moćnoj radionici koja kombinuje transformativne elemente tehnika disanja, zvučnih pejzaža i koučinga. Istražite sinergiju između ovih praksi, oslobodite se ograničenja, iskoristite svoj unutrašnji potencijal i kreirate novu priču za svoj život. Nakon ove radionice osećaćete se inspirisanim, osnaženim i spremnim da prihvatite pozitivne promene.

Grant Samson,
Instruktor tehnika disanja

Reece Strathearn,
Instruktor tehnika disanja

Kako razvijati liderstvo u sigurnom okruženju?

Liderske kompetencije su ključne za uspeh organizacija. Okviri i teorije mogu objasniti šta je liderstvo i zašto je ono bitno, ali često nedostaje odgovor na pitanje kako ga razvijati.

Simulacije bazirane na igri nude siguran prostor za razvoj liderstva gde lideri mogu testirati pretpostavke i istražiti uticaj svojih akcionih koraka.

Pridružite se radionici i isprobajte simulaciju liderstva promena – Playmakers.

Ditte Marie Kaae Egecioglu,
Senior konsultant i partner u kompaniji Works

 

Networking igra: (Ne) razgovarajte sa nepoznatima

Kako započeti razgovor sa nekim koga ne poznajete? Sa ovom igrom, pozivamo vas da upoznate nekoga novog i pozovete ga da se igra sa vama. Ali, o čemu biste razgovarali? Sednite, opustite se i otkrijte neke tajne o svom sagovorniku i sebi uz pomoć set pitanja koje smo pripremili za vas. Sa konferencije idite sa novim poznanstvima. Stolovi sa stolicama i instrukcijama nalaziće se ispred konferencijske sale ‘’Pacific’’. Prijavite se za vođenu sesiju umrežavanja sada. Ukoliko još uvek niste sigurni, ostavili smo nekoliko slobodnih mesta tako da se možete igrati i tokom pauza za kafu po principu first comes, first serves.

Ida Radovanović,
Osnivač platforme Playground

Keynote speaker #3


Uspeh kroz snagu jedinstva

Kao suosnivač kompanije Salveo, sada razumem da, poput ‘moralnog arhitekte’, stvaram okruženje gde živim u harmoniji sa svojom unutarnjom istinom. Time postajem svetionik drugima u organizaciji, inspirišući ih da oslobode svoje najbolje sebe. Danas sa sigurnošću mogu reći da u našoj kompaniji živimo Ljubav. Razumem da ovu reč i njen značaj mogu biti značajno iskrivljeni, ali Ljubav, kroz poštovanje, cenu i duboko razumevanje ljudskih bića, jeste plodno tlo i osnovna vrednost za nas. Ovo je priča o tome kako u našoj kompaniji zajedno ostvarujemo velike snove i stvaramo zajedničke priče o uspehu.

Mirna Radošević,
CRO kompanije Salveo CEE

Karte


180€

Cena za rane prijave


do 29.12.

230€

Snižena cena


do 25.2.

280€

Puna cena


do 27.3.

Karte možete kupiti i kod naših edukativnih partnera: Sinergija, H.art Development Center i Balance Consulting.